Slider 1

O nama

„Fabrika dobre hrane unosi u Vaš dom svež i kvalitetan izvor zdravlja iz svih krajeva Srbije. Inspirisani najfinijim ukusima tradicije i bogatstvom prirode, biramo za Vas autentične proizvode sa kojima  svaki Vaš zalogaj dobija novu notu zadovoljstva“.

Naša misija je da obezbedimo brzo i kvalitetno snabdevanje tržišta domaćim proizvodima tradicionalne recepture, garantovanog kvaliteta i prefinjenog ukusa.

Misija je utvrđena sa ciljem da se formira jedinstvena ponuda proizvoda koji u sebi osim garancije kvaliteta sadrži energiju zalaganja i pažnje koju su sprski domaćini ugradili kroz svoj rad.

Brend Fabrika dobre hrane nastao je kao rezultat višegodišnje implementacije programa „Pokreni se za posao“ i ostalih programa podrške preduzetništvu koje sprovodi organizacija ENECA. Projekat je prepoznat i podržan i od strane Razvojne agencije Srbije sa zadatkom unapređenja i razvoja prehrambene proizvodnje domaćih proizvođača. 

Kreiranjem zajedničkog brenda nastojimo da preduzetnicima omogućimo zajednički nastup na tržištu, povezivanje unutar lanca vrednosti i rast poslovne aktivnosti.ENECA je uz podršku koju je pružila Evropska unija (EU) u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO sprovela projekat koji je doprineo unapređenju konkurentnosti proizvođača prehrambenih proizvoda iz jugoistočne Srbije. Uz nabavku nove opreme za  hab za hranu koji je ENECA osnovala u selu Vrtište i pružanjem mentorske podrške,9 malih i srednjih preduzeća su dobila priliku da poboljšaju proizvodne proces i kvaliteta proizvoda a uz to i da otvore nova radna mesta. Dodatno uz podršku u izradi ove internet prezentacije značajno će se doprineti radu i održivosti samog haba kao i preduzeća koja okuplja.

smrtovnice
osmrtnic livno